uvařil 13. 7. 2015 13:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 7. 2015 13:04
játra kuřecí, sýr tvarůžky kulaté, šunka od kosti, sýr tvarůžky kulaté, víno bílé, koření provensálské, vejce, mouka hladká, strouhanka, pasta sardelová, zelená nať, brambory, cibule, máslo
Přidáno před 40 minutami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 20. 5. 2024 08:32
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření
Etiketa u svátečního stolu podle Ladislava Špačka: Důležité je servírování i oblečení. Alkohol nevadí, mobil ano, říká expert
Pečeme s Ivou: Pečivo tuze voňavé, nadýchané, a přeci s pevnější a tmavší střídou. Takové jsou chlebulky