uvařila 22. 4. 2024 04:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 4. 2024 04:56
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, soda jedlá, med, smetana, kakao, ořechy vlašské, máslo, salko karamelové, cukr krystal, voda, rum, ořechy vlašské
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Zapálená vlastenka, až poté kuchařka. Magdalena Rettigová psala i červenou knihovnu
Stracciatella alla romana: Římská „rozškubaná“ polévka voní parmazánem a citronem a je hotová během chvilinky
Kostkový cukr vznikl díky české hospodyni. Konec nepraktických homolí zažila i Božena Němcová