Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákový steak

Květák je oblíbená zelenina, kterou často připravujeme smaženou v trojobalu nebo jako mozeček. Chutná skvěle ale i dozlatova osmažený a poté zapečený s plátkem rajčete a strouhaným sýrem.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

13. 6. 2024 18:53

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie965 kJ / 231 kcal
Bílkoviny17,90 g
Tuky15,24 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy5,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mtvrdikova mtvrdikova

18. 6. 2024 09:39

To vypadá krásně, určitě vyzkouším:-K

hazel hazel

15. 6. 2024 03:00

Marie Svarcova: dekuji Marusko, nam to take chutna a je to rychle:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 6. 2024 06:44

:-)<3:yes::yes: znám a je to moc dobré :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, vejce, jogurt bílý, rajče, sůl, pepř mletý, bazalka čerstvá, sýr mozzarella, olej

TopRecepty.cz

Květákový steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpXOm