uvařila 25. 4. 2024 08:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 4. 2024 08:41
voda, sladěnka, droždí čerstvé, mouka chlebová pšeničná, kefír, voda, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, brambory, kmín drcený, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou
Nejlepší dortový korpus: Poradíme vám, jak postupovat, aby se vždycky povedl na jedničku!