uvařila 29. 6. 2015 07:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 6. 2015 07:33
cibule, rajče, protlak rajčatový, kapie, vývar, paprika kozí roh pálivá, crème frâiche, šlehačka, krupice, vejce, petrželka, olej olivový, harissa, sůl
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Korunovace krále Karla III.: Upekli jsme oficiální špenátový koláč, který bude hvězdou slavnostního menu. Je to snadné