uvařila 28. 7. 2010 10:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 7. 2010 10:39
maso vepřové, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, bujón hovězí, paprika čerstvá zelená, koření gulášové, sůl, pepř mletý, česnek, majoránka
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Hráškový krém: Klasiku školních jídelen připravíte snadno, stačí 3 hlavní suroviny a vylepšovat můžete už podle vlastní chuti
Nejlepší velikonoční jidáše: Jak na to, aby byly krásně nadýchané a vydržely dlouho čerstvé
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“