uvařil 15. 11. 2014 13:43
Stranu kytičky, potřenou džemem, následně smočte v rozehřáte čoko polevě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 11. 2014 13:43
Stranu kytičky, potřenou džemem, následně smočte v rozehřáte čoko polevě
mouka hladká, cukr moučkový, prášek do pečiva, koření do perníku, med tekutý, marmeláda meruňková, mléko, olej, marmeláda meruňková, poleva čokoládová, zdobení cukrářské
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Sladké Fidorky se pečou už od první republiky. Kde vzaly svůj zvláštní název?
Zemanův hradní šéfkuchař: Prezident miluje šunku s křenem a „nemusí“ žemlovku. Na novoroční oběd bude mít tyto tři chody
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme