uvařil 12. 11. 2014 12:21
Rychle vyhnětené medové těsto co možná nejdříve zpracujte do podoby 3 plátů.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 11. 2014 12:21
Rychle vyhnětené medové těsto co možná nejdříve zpracujte do podoby 3 plátů.
máslo, cukr krupice, soda jedlá, med, mléko, vejce, mouka hladká, máslo, voda, pudink vanilkový, cukr moučkový, marmeláda rybízová, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 20. 5. 2024 15:20
Šéfkuchař Tomáš Popp míří s kuchařskou reprezentací na olympiádu: Naší silnou stránkou je improvizace, vtipkuje
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu
Říkali mu máslo námořníků. Hruškovec přelahodný určitě znáte, i když o tom možná nevíte