uvařila 28. 1. 2018 16:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2018 16:19
mouka hladká, mouka polohrubá, droždí, olej, cukr vanilkový, cukr krupice, vejce, sůl, kůra citronová, mléko
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Ve středověké krčmě na pivě nešidili, zato zde kvetl hazard a chudým se k jídlu podávala kaše. Bohatší si dopřávali veverku nebo ježka!
VIDEO: Jak usmažit co nejtenčí palačinky? Roli hrají jak správná hustota těsta, tak způsob nalévání na pánev
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit