uvařil 28. 3. 2010 13:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 3. 2010 13:27
mouka hladká, sůl, cukr moučkový, žloutek, mléko, olej, droždí, tvaroh, cukr vanilkový, máslo, cukr krupice, žloutek, rozinky, povidla švestková, marmeláda višňová, marmeláda rybízová, marmeláda borůvková, máslo, cukr, mouka hrubá
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Královské chutě: Oslavy 70. let vládnutí Alžběty II. začínají už zítra. Bude se podávat grilovaný chřest, losos nebo čokoládová pěna?