uvařila 25. 1. 2013 13:38
Mrkvový perník
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2013 13:38
Mrkvový perník
mrkev, vejce, mléko, olej, prášek do perníku, cukr krupice, mouka polohrubá, mouka hladká, kakao holandské, voda, šťáva citronová, cukr moučkový
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Plněná pečená jablka: Nadívaná ochuceným tvarohem a polévaná omáčkou z kysané smetany chutnají skvěle
Jak se jedlo v době renesance? V podzámčí kaše, na zámku pečení tetřevi i veverky, sladké dobroty a „jelen z vola“
Radní v Miláně chtěli zakázat prodej zmrzliny po půlnoci. Je to tradice a tu nám neberte, protestovali naštvaní občané