Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
7 foto Řezy Muzikál z Peče celá země: Recept na retro roládu se dvěma druhy krémů a čokoládovou polevou vás nadchne
Pečeme s Ivou: Mírně sladké hanácké prstky z jednoduchého plundrového těsta tak voní máslem, že sníst jen jeden kousek nestačí!
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce