Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky s kapustou a hlívou ústřičnou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 1. 2014 13:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 762 kJ / 2 572 kcal
Bílkoviny175,42 g
Tuky139,57 g
Vláknina50,05 g
Cholesterol 902 mg
Sodík 1,38 g
Sůl2,73 g
Sacharidy135,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

29. 1. 2014 20:33

Děkuji za komentíky:-K:-K

suslajda suslajda

29. 1. 2014 20:32

NADEI:proč ne:-K:-K

rozmarynaH rozmarynaH

29. 1. 2014 13:17

Já bych si moc pochutnala:yes::yes:

NADEI

29. 1. 2014 12:28

:yes: karboše vypadají dobře s kapustou bych si dala,ale co kdybych nahradila hlívu směsí lesních hub?Mám jich v mrazáku dost.Posílám bod:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2014 00:35

Hani, už jsem je taky dělala, jsou dobroučké, dnes také jsem měla hlívu, takže si dovedu představit výslednou chuť:-K;-)

Jarka D.

28. 1. 2014 23:39

:yes::yes::-pMňam, také dělám, ale s hlívou mne to také ještě nenapadlo. Příště vyzkoušejte trojobal, karbanátky jsou šťavnaté a nejsou tolik nasáklé omastkem a úplně nejlepší jsou z friťáku, nedávám žádný tuk, to mi nikdy nechutnalo. Vyzkoušela jsem jakýkoliv slunečnicový olej-řepkový mi nechutná, smažím na jedničku, nebojte se prosmaží se! Smažím tak i řízky a hlavně z kapra jsou také šťavnaté, žádné podkovy normální asi pěti centimetrové řízky naskládám volně na bok vejdou se mi čtyřia jde to rychleji než na pánvi. Po vychladnutí scedím olej přes nějakou tkaninu (pod tkaninu dám síto). Vymyji nádobu, vysuším, olej naliji zpět do nádoby a je připraven na příště ponechaná houska co spadá na dno, při každém smažení zbytečně rychleji olej přepaluje. Kdo má možnost koupit olej v Rakousku nebo v Německu (kupuji dvou litrové lahve cena je přibližně stejná jako u nás, ale bývá také v akci) po něm mám spadanou housku ve friťáku stále světlou, smažím vždy větší množství masa, většinou ho používám tak třikrát až čtyřikrát. Olej koupený v Česku jsem musela po druhém smažení vylít. Jsou to jen mnou vyzkoušené poznatky, kdo chce může vyzkoušet.

srettka

28. 1. 2014 20:24

Jéé to dělávala máma, větrné karbošky:-p už jsem neměla, ani nepamatuju:-)

JanaB1

28. 1. 2014 19:14

Pochutnala bych si. :-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 1. 2014 14:24

Haničko,krásně šťavnatá a po hlívě voňavá dobrota,mňam:-p:yes::-K

Barbora

28. 1. 2014 14:02

Dělám je taky tak, akorát bez hlívy, ale je to dobrý nápad ji tam přidat. Jo a peču je v troubě, přijde mi to zdravější, než smažený :-)Dávám bod:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanátky s hlívou ustřičnou hlíva ústřičná recepty kapusta s hlívou karbanátky s hlívou hlíva ústřičná karbanatky karbanátky z hlívy ústřičné hliva s kapustou karbanatky ve fritaku zdravé recepty z hlívy ústřičné karbanatky s kapustou karbenatky z hlivy ustricne karbanátek z hlívy ústřičné kapusty mletý řízek karbanátek s hlívou ústřičnou hlíva ustřičná- recepty karbenátky z mletého masa s hlívou ústřičnou mleté maso s hlivou ůstřičnou recepty s hlívou ústřičnou hlíva ústřičná recepty karbanátky kapustovy karbanatek

Suroviny: maso mleté, kapusta, hlíva ústřičná, cibule, česnek, rohlík, mléko, koření na mleté maso, sůl, kmín celý, sádlo, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Karbanátky s kapustou a hlívou ústřičnou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Drlk