uvařil 1. 2. 2016 11:54
Červená řepa před zabalením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 2. 2016 11:54
Červená řepa před zabalením
panenka vepřová, řepa červená, brambory, máslo, mléko, voda, pepř, sůl, kmín celý, mrkev, petržel, olej, bobkový list, rozmarýn, koření oregáno, slanina anglická, cukr
Češi v zahraničí: V Německu ochutnejte currywurst i lehký bramborový salát. Domů si kupte šunku i pivo, radí Nikita z Berlína
Bavorská kuchyně a její speciality: Dáte si škvarkovou pomazánku, eintopf nebo franckou klobásu?
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz