uvařil 24. 8. 2010 22:10
Pangasius s cuketovo-patyzónovým teplým salátem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 8. 2010 22:10
Pangasius s cuketovo-patyzónovým teplým salátem
filety ryby pangasius, žlutá cuketa, cuketa, patizon, mrkev, olej olivový, smetana, hořčice hrubozrnná, sůl, pepř
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Deset jednoduchých rad, jak zhubnout vánoční kila: Tvořte si jídelníček, omezte polotovary i alkohol a volte menší talíře
Fantastický hovězí houbový guláš: Připravuje se jednoduše a chutná božsky i ve variantě bez mouky
Držíte dietu, a přesto si chcete pochutnat na šťavnatém mase? Vyzkoušejte halogenový hrnec