Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Ryby 9 názorů

Suroviny

4 filety ryby Pangasius dolnooký
1 žlutá cuketa
1 zelená cuketa
1 patizon
3 menší mrkve
olivový olej
smetana
hrubozrnná hořčice
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filety pangasiuse osolíme, opepříme a opečeme na másle s trochou olivového oleje a uchováme teplé.

  2. Cukety (žlutou oloupeme má tvrdou kůru, zelenou neloupeme) nakrájíme bez jádřinců na kostičky.

  3. Patizon také zbavíme kůry a taktéž nakrájíme bez jadřince na kostičky.

  4. Mrkve nakrájíme na kolečka.

  5. Vše opečeme na olivovém oleji do měkka, přidáme jednu kávovou lžičku hrubozrnné hořčice, 1,5 dcl smetany, osolíme, opepříme a necháme projít varem. Podáváme jako přílohu (teplý salát) k opečeným filetům pangasiuse.

Poznámka

Colombo junior se jen olizoval. Já tuto zeleninu nemusím, ale není důvod potěšit chuťové pohárky jiných.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem

Tématické fráze: patizonový nákyp patizonový koláč patizon ryba nakládaný patizon patizon nakladany nakládaný patizon v oleji nakládané patizony v oleji nakladane patizony recept treska filet z patizon salát s patisonem nakladana zelenina-patizon recept patizon žlutý příprava žlutý patizon "nakládaný patizon" patizon recepty cuketovo bramborové placky pangasius cuketa hrubozrná hořčice

Zapomněl/a jsem heslo