

Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem
Suroviny 4 porce
- 4 filety ryby Pangasius dolnooký
- 1 žlutá cuketa
- 1 zelená cuketa
- 1 patizon
- 3 menší mrkve
- olivový olej
- smetana
- hrubozrnná hořčice
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Filety pangasiuse osolíme, opepříme a opečeme na másle s trochou olivového oleje a uchováme teplé.
Cukety (žlutou oloupeme má tvrdou kůru, zelenou neloupeme) nakrájíme bez jádřinců na kostičky.
Patizon také zbavíme kůry a taktéž nakrájíme bez jadřince na kostičky.
Mrkve nakrájíme na kolečka.
Vše opečeme na olivovém oleji do měkka, přidáme jednu kávovou lžičku hrubozrnné hořčice, 1,5 dcl smetany, osolíme, opepříme a necháme projít varem. Podáváme jako přílohu (teplý salát) k opečeným filetům pangasiuse.
Poznámka od kuchařky
Colombo junior se jen olizoval. Já tuto zeleninu nemusím, ale není důvod potěšit chuťové pohárky jiných.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pangasius s cuketovo-patizonovým teplým salátem
-
vypadá to moc dobře brzy vyskouším tuhle rybu máme rádi
-
ten salát mě láká, ale nemám patizon
-
ja sice ryby nejim ale na fotce to vypada moc dobre
-
Krasne fotky, +5.
-
-
Super
ukládám a brzy vyzkouším +3
-
Jistě, dle možností
-
No toto??
Otto dobrá provokace ve 22.27
Dá se nahradit hrubozrná hořčice klasickou plnotučnou? Ještě jsem ji neměla. Recept vypadá úžasně
-
+2