uvařila 3. 10. 2011 13:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2011 13:04
karbanátky, filet rybí, mléko, bobkový list, cibulka jarní, chilli paprika čerstvá, strouhanka, mouka hladká, vejce, šťáva citronová, olej, sůl, pepř, zelí červené, mrkev, smetana zakysaná, majonéza, ocet vinný, cukr, sůl, pepř
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Retro okénko: Sifon, cibulák a umakart. Takhle vypadaly kuchyně v 80. letech
Jednoduchá valentýnská srdíčka podle Besky z MasterChefa: Moučník z listového těsta zvládnou i začátečníci