uvařil 2. 2. 2013 06:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 2. 2013 06:45
mouka hladká, mouka polohrubá, droždí, cukr, olej, pivo světlé, sůl, mák, kmín celý, sůl hrubá, semínka sezamová
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Velikonoční menu: V čem si připravit ty nejlahodnější sváteční recepty?
Sekaná à la svíčková je báječná kombinace šťavnatého masa s jemnou omáčkou ze zeleniny a smetany. Hotová je navíc za chvíli