Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Veroly uvařila 8. 10. 2011 06:13 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Okomentovat
Video Babiččina spíž: Dokonalá švestková povidla zvládnete uvařit i doma, jsou parádně hustá a voní vanilkou a rumem
10 foto „Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Sýrové bochánky bez kynutí: V báječně křehkých a nadýchaných chuťovkách nesmí chybět výrazný sýr a koření