Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Jak zpracovat přebytky ze zahrady? Pomůže vám v tom kvalitní odšťavňovač, mixér nebo sušička na ovoce
Sloní žrádlo: Salámová retro pomazánka s majonézou a worchesterem je perfektní jako večeře i rychlé pohoštění pro návštěvu
Retro okénko: Čokoládová cukrovinka Nugeta stávala kdysi jen 3,90 Kčs a dělal se z ní i skvělý koktejl nebo cukroví
Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku