Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
maris uvařila 3. 9. 2015 11:37 Pórkovo-bramborový krém se smetanou a podušenými lesními houbami 0 0 Okomentovat
Radní v Miláně chtěli zakázat prodej zmrzliny po půlnoci. Je to tradice a tu nám neberte, protestovali naštvaní občané
Otakar Brousek nabízí recept na sledě v hořčičné omáčce a přiznává: Jsem všežravec, třeba buřty s hořčicí a pivem jsou lahůdka
31 foto Kam a za kolik v Praze na nejlepší řízek: Víme, kde si pochutnáte už za 120 Kč a kde dáte 800 Kč za řízek s přílohou