uvařila 19. 9. 2010 07:55
ROZKROJENÉ KORPUSY A PŘIPRAVENÉ K POKAPÁNÍ RUMEM, POTŘENÍ MARMELÁDOU A KRÉMEM, PAK SPOJOVÁNÍ
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 9. 2010 07:55
ROZKROJENÉ KORPUSY A PŘIPRAVENÉ K POKAPÁNÍ RUMEM, POTŘENÍ MARMELÁDOU A KRÉMEM, PAK SPOJOVÁNÍ
vejce, cukr moučkový, mouka, ořechy mleté, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, pudink vanilkový, mléko, cukr krupice, máslo, rum, zdobení cukrářské, rum, marcipán
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Byliny v kuchyni: Jarní cibulka může vydržet hodně dlouho, když víte, jak ji skladovat
Roštěnky naší rodinky: Štavnaté a křehké plátky masa s pikantní omáčkou se předem nakládají do voňavých bylinek