Hell’s Kitchen Česko 2025: Jan Punčochář nabídne soutěžícím vlastní recepty, vítěz si odnese miliony i práci v nové restauraci
JdemeŽrát slaví 10 let na scéně: Youtuber vzpomíná na první roky, nečekané momenty i reakce diváků. Neměl to být projekt, říká
terezicka1 uvařila 20. 2. 2016 14:33 Croquembouche s vanilkovou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 20. 2. 2016 14:33 Croquembouche s vanilkovou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc
Tři pivní polévky, které chutnají skvěle: Česká s krutony, německá s vejci nebo francouzská s cibulí na podzim parádně zahřejí