Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečený tvarohový dort s ovocem

Nepečené dorty s ovocem jsou vyhledávané zejména v horkých letních dnech, kdy se nám nechce stát u rozpálené trouby. Piškoťák, jak se mu lidově říká, máte připravený velmi rychle, pouze potřebuje čas na odležení.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava, bez tuhnutí)

22. 7. 2009 19:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 812 kJ / 1 628 kcal
Bílkoviny61,00 g
Tuky98,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy125,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nepečené dorty děláme asi všichni, ale tenhle tady ještě nebyl a třeba bude inspirací do horkého léta :-).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Lukáš

8. 8. 2016 12:08

zdenekahanka: Můžu se zeptat jaký jogurt a kolik? Zkusil bych tuhle variantu. :-) Moc díky. :-)

kotatko1

24. 6. 2016 12:02

Ahoj teď jdu dělat tento recept :-):-K

Luxfery

17. 12. 2015 22:09

Delam uz po druhe a vzdycky se povede.moc dekuji;-)

daniela

22. 10. 2014 16:03

Chtěla jsem se jen zeptat, není moc sladký? Právě jsem ho dodělala přesně podle tohoto receptu a když jsem ho ochutnala, zdál se mi hrozně sladký. No teď už se chladí v lednici, tak uvidíme, jak bude nakonec chutnat ale mám z toho trochu strach. :-(

:-K

22. 7. 2014 10:49

:-K

:-k

22. 7. 2014 10:49

:-k

Jitka

1. 7. 2014 12:21

Ahojte, mám dotaz, jestli musí být ztužovač želatinový? Já jsem zvyklá používat tento tescoviny.cz/assets/big/2001005548076.jpg. Vyhovuje mi a mám strach, že se mi to s tím želatinovým nepovede..děkuju za radu :-)

zdenekahanka

9. 11. 2013 21:54

já to dělám z jogurtu nechám přes noc a ono si to sedne a podrží i bez ztužovače. zakysaná smetana jako bonus;-)s rybízem je to super:yes: a tenhle vypadá nádherně:-K

Charlote Charlote

29. 10. 2013 11:02

Ahoj holky,tento recept jsem našla nahodou a ted to do tydne děla už po 3 přitel ty dva snědl cele a ted si to dělam pro sebe,ale nejsem takova necham mu taky.Moc vinikaji akorad jsem použila stužovač šlehačky a jine ovoce jinak nahoru jsem dala ještě želatynu smichanou s jahodovou štavou a je to vinikaji.Mod diky autorce za recept.Dávam bodiky :-K

rebeka rebeka

13. 7. 2013 19:57

Karolína: no, někdy s tím bývá problém:-// ale co je naprosto dokonale hladké a bez hrudek, jsou želatinové plátky, taky Dr. Oetker:yes: zkus to;-):-)

Karolína

13. 7. 2013 19:50

Želatinový ztužovač od Oetkera jsem použila potřetí v životě a naposledy. POKAŽDÉ se mi v něm udělaly ne malé hrudky, ale veliké cucky. Postup přípravy na obalu dodržuji do posledního písmenka... nechápu to :-( Příště už tedy s pevným tvarohem a bez ztužovače.

aanicka

17. 8. 2012 13:19

Garficka: jsem ráda, že chutná a že se povedl! U nás letos borůvky vůbec nejsou, tak budu muset zkusit s jiným ovocem :-S.

Garficka Garficka

17. 8. 2012 09:04

Naprosto bezva letní dortík, dělali jsme včera s borůvkami. Nepřidali jsme žádný ztužovač, protože doma nebyl :-D a krásně to drží i bez něj (použili jsme 2 kostky tvarohu z lidlu) paráda, díky moc za recept:yes:

aanicka

1. 6. 2011 17:21

Jojo, ten jsem použila taky, ale třeba někdo používá obyčejnou želatinu, která se musí vařit a třeba Klára narazila na tuhle. Jinak já právě taky používám tu od Dr. Oetkera.

Sodovka Sodovka

1. 6. 2011 12:37

Do tvarohových, jogurtových, šlehačkových krémů se i mně osvědčil želatinový ztužovač za studena o kterém píše Merylas. Má velikánskou výhodu v tom, že se dělá za studena a právě na ztuhnutí tvarohových, šlehačkových ... krému je ideální. :yes: Důležité je doddržet postup, který je napsaný na zadní straně obalu. Se ztužovačem za studena se pracuje rychle a je třeba dodržet i takové maličkosti jako je množství mléka,;-) šlehání 30 vteřin ;-)(doufám, že se nemýlím). Podrobný postup je napsaný na obale.:-) Pytlík je určený na množství ingrediencí 700g. Když je krému více, je vhodné použít 2 želatinové ztužovače za studena.:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nepečený tvarohový dort tvarohový dort tvarohový dort za studena tvarohový dort nepečený nepečený dort s tvarohem nepečený dort s ovocem nepečený ovocný dort ovocný dort za studena tvarohový dort se želatinou tvarohový ovocný nepečený dort dort za studena tvarohový nepečený dort ovocný nepečený dort nepečené dorty tvarohový nepečený dort se zelatinou nepečený dort nepečené dorty za studena tvarohové dorty nepečený piškotový dort s tvarohem dort za studena s tvarohem

Suroviny: tvaroh ve vaničce, smetana ke šlehání, cukr, piškoty, ztužovač želatinový, ovoce

TopRecepty.cz

Nepečený tvarohový dort s ovocem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7L8G