Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
amalia uvařila 5. 12. 2011 00:10 Krůtí kapsy na granátových jablíčkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amalia uvařila 5. 12. 2011 00:09 Krůtí kapsy na granátových jablíčkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amalia uvařila 5. 12. 2011 00:09 Krůtí kapsy na granátových jablíčkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
amalia uvařila 5. 12. 2011 00:09 Krůtí kapsy na granátových jablíčkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd