Banány, smetanový krém a kakaové těsto: Krtkův dort na plech zmizí rychleji, než ho stihnete nakrájet
Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
Anna Kocikova uvařila 8. 1. 2011 13:47 Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem 0 0 Zobrazit detail hotový chutný pokrm Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 8. 1. 2011 13:45 Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem 0 0 Zobrazit detail a ještě 15 minut dopéct :-) Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 8. 1. 2011 13:44 Kuřecí maso zapékané s jablky a hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Retro okénko: Jak na legendární citronovou babetu? Buchtu "z hliníkové misky" vyrobíme doma snadno a bude lepší než kupovaná
Stravovací návyky modelky Naomi Campbell: Má seznam zakázaných potravin a v letadle by jídlo nikdy nepozřela, říká její kuchař