Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Katka K. uvařil 16. 4. 2025 16:47 Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jindriskas uvařila 25. 5. 2022 10:05 Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 16. 7. 2015 16:33 Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 16. 7. 2015 16:33 Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 16. 7. 2015 16:32 Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Světem jídla: Typicky „americký“ kečup pochází z Číny a původně byl bez rajčat. Neuhádnete, co obsahoval!