Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
1974andrea uvařila 24. 2. 2014 20:50 Pravá černá zabijačková polévka "Prdelačka" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 2. 2014 20:50 Pravá černá zabijačková polévka "Prdelačka" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlé pohoštění z listového těsta naslano: Připravte snadné a efektní jednohubky, košíčky, tyčky, šneky i šátečky