uvařila 12. 8. 2020 00:37
Sklenici jsem musela doplnit hadovkou, tak jsem jí trochu oloupala kožíšek!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 8. 2020 00:37
Sklenici jsem musela doplnit hadovkou, tak jsem jí trochu oloupala kožíšek!
uvařila 12. 8. 2020 00:37
Okurčičky už jsou k jídlu - a moc dobré
uvařila 3. 8. 2020 00:06
Na dno sklenice se dává cibule, mrkev, křen, kopr a kousek celerového listu. Koření dávám vařit do nálevu.
uvařila 3. 8. 2020 00:06
Na dno sklenice dávám místo višňového listu list z bulvy celeru, třeba i sušený, funguje to výborně.
uvařila 3. 8. 2020 00:06
Před nalitím láku. Lák budu nalévat až po částečném zchladnutí.
Češi v zahraničí: V Německu ochutnejte currywurst i lehký bramborový salát. Domů si kupte šunku i pivo, radí Nikita z Berlína
Bavorská kuchyně a její speciality: Dáte si škvarkovou pomazánku, eintopf nebo franckou klobásu?
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz