uvařila 3. 8. 2020 00:06
Na dno sklenice dávám místo višňového listu list z bulvy celeru, třeba i sušený, funguje to výborně.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 8. 2020 00:06
Na dno sklenice dávám místo višňového listu list z bulvy celeru, třeba i sušený, funguje to výborně.
okurky sterilované, kopr, list višňový, křen, mrkev, cibule, sůl, semínka hořčičná, cukr, sladidlo, koření hřebíček, koření nové koření, pepř, bobkový list, voda,
Dokonalý medovník voní po medu a je krásně vláčný. Zkuste jej podle našeho receptu!
Cibulová omáčka 5x jinak: Klasická M. D. Rettigové, ošizená bez vývaru, luxusní s jehněčím nebo ta podle Jamieho Olivera
Pečeme s Ivou: Pagáčky s klobásou zpestří pohoštění pro koledníky, ale skvělé jsou i jindy