Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Eliza uvařila 31. 12. 2010 11:51 Selský kotlík se žampiony a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 31. 12. 2010 11:51 Selský kotlík se žampiony a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 31. 12. 2010 11:51 Selský kotlík se žampiony a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Grilování levou zadní: Hovězí srdíčka anticuchos byla kdysi jídlem pro otroky. Dnes díky této marinádě nahradí svíčkovou!
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl
Itálie na talíři: Aby lasagne chutnaly fantasticky, je důležité připravit perfektní boloňskou omáčku a správně zacházet s těstovinami