uvařila 13. 9. 2016 15:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 9. 2016 15:18
sýr ricotta, máslo, perník na strouhání, vejce, cukr vanilkový, mouka polohrubá, sůl, mléko, krém, cukr, máslo
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Toskánský salát panzanella byl původně jídlem pro chudé dělníky. Dnes se považuje za lahůdku!
Holka u plotny radí: Bramborové šišky se švestkovým rozvarem a opraženou strouhankou jsou delikatesa