uvařila 22. 8. 2009 16:54
Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 8. 2009 16:54
Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem
zelí čínské, houska, vejce, žloutek, olej, cibule, slanina anglická, kmín celý, vývar hovězí, klobása, mrkev, kuře, mléko, pepř mletý, máslo, sůl
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Jak na perfektní kynutý závin: Recept na univerzální těsto, tipy na sladké i slané náplně a triky na správné zabalení
Moderní kuchyně vsázejí na police!
Jak uvařit poctivý zeleninový vývar? Zeleninu předem osmažte na másle, s bylinkami to nepřehánějte a čirý bude vývar díky rajčeti