Viola Těšínská: Manželka Václava III. byla skromná, z domova byla zvyklá na zelí, čočku a kaši z prosa, maso jen výjimečně
Bramborové placky na peci jako od babičky: Na nápad je péct a prodávat mě přivedla návštěva tchyně, vzpomíná Michal Rezek
Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
spagetka uvařila 13. 11. 2014 17:30 Salát z pečenáče a korunních sardinek s česnekovými krutonky 0 0 Okomentovat
26 foto Kristína Nemčková povede nový podnik na Filipínách: Konečně můžu vařit podle svého a nikdo mi do toho nemluví, říká
Poctivá tlačenka jako od mistra řezníka: Základem je správné ochucení a kvalitní vývar z kůží a nožiček