uvařil 12. 2. 2014 09:56
Příprava na stejk
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 2. 2014 09:56
Příprava na stejk
pupek hovězí, olej olivový, rozmarýn, tymián, ořech muškátový, sůl, pepř
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
Dobře zakopané české poklady. Jak správně používat brambory podle varných typů?