uvařila 31. 8. 2011 16:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 8. 2011 16:16
olej, slanina anglická, cibulka, česnek, hříbky sušené, kapie, směs bonduelle trio, gnocchi, smetana 12%, kapusta
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Špenát, zdroj síly i zelená brečka ze školní jídelny. Jak ho připravit, aby dobře chutnal i vypadal?
Jak poznat v obchodě kvalitní chleba? Všímejte si barvy bochníku, pevnosti kůrky i pružnosti střídky, říká expertka Hana Nykodymová
Zkušený rybář na videu ukazuje, jak zbavit kapra šupin jen pomocí nože a bez nepořádku po celé kuchyni: Chce to čistý řez