uvařila 3. 6. 2016 08:10
nejlepší je koláč podávat ještě vlažný s kopečkem zmrzliny ;-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2016 08:10
nejlepší je koláč podávat ještě vlažný s kopečkem zmrzliny ;-)
rebarbora, cukr třtinový, máslo, vejce, jogurt bílý, extrakt vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, cukr, vločky ovesné, cukr třtinový, máslo, máslo, kokos strouhaný
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma
Královské chutě: Princezna Margaret, sestra britské královny, si oblíbila speciálně připravovaný biftek. Jak na něj?
Zikmund Lucemburský: Syn Karla IV. tak miloval maso, že z toho onemocněl. Lékaři mu doporučili přísnou dietu