Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
Anna Kocikova uvařila 18. 10. 2012 15:17 Sušené houby z trouby 0 0 sušené hříbky z radiátoru Okomentovat
Jídelníček Vlasty Buriana: Oblíbenou koprovku mu manželka zakázala, ale oběd o šesti chodech se servíroval pravidelně
Koláč z cukety: Skořicí vonící nadýchaný a vláčný moučník máte v troubě během pár minut, božsky chutná i politý čokoládou