Tvarůžkové brambory: Syté aromatické jídlo zapečené s ochucenou smetanovou směsí překvapí dokonalou kombinací chutí
Retro okénko: Bonbony pro svěží dech - mentolové Beskydky stávaly dříve jen 2 Kčs, ale pochutnávat si na nich můžete i dnes
Deninii uvařila 19. 2. 2011 19:33 Guláš bez míchání (zvládne úplně každý) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Deninii uvařila 19. 2. 2011 19:31 Guláš bez míchání (zvládne úplně každý) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Deninii uvařila 19. 2. 2011 19:22 Guláš bez míchání (zvládne úplně každý) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramboráky se zelím: Varianta klasiky s kysaným zelím je křupavá a krásně šťavnatá, důležité je zvolit správnou teplotu smažení
6 foto Kulinární putování po Vídní: Kde si dát Sachr, kam zajít na buchty a kde vám dají řízek přes celý talíř?