Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Hitem léta je džem z melounových slupek: Snadná příprava a sladká karamelizovaná chuť potěší úplně každého
Kamila S. uvařila 21. 3. 2016 18:00 Zapečené hovězí maso s párkem, anglickou a kečupem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kamila S. uvařila 21. 3. 2016 18:00 Zapečené hovězí maso s párkem, anglickou a kečupem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kamila S. uvařila 21. 3. 2016 18:00 Zapečené hovězí maso s párkem, anglickou a kečupem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby