Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
moravska.italka uvařila 23. 8. 2017 09:05 Comtessa de noir - luxusní bábovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
moravska.italka uvařila 22. 8. 2017 19:31 Kynutá bábovka s oříškovo-čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
moravska.italka uvařila 22. 8. 2017 19:31 Kynutá bábovka s oříškovo-čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
moravska.italka uvařila 22. 8. 2017 19:04 Kefírová bábovka s vůní skořice a medu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slovenský nudlkoch aneb Nudle zapečené s povidly a ořechy mají křupavou kůrčičku a chutnají fantasticky