Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
moravska.italka uvařila 23. 8. 2017 09:05 Comtessa de noir - luxusní bábovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
moravska.italka uvařila 22. 8. 2017 19:31 Kynutá bábovka s oříškovo-čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
moravska.italka uvařila 22. 8. 2017 19:31 Kynutá bábovka s oříškovo-čokoládovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
moravska.italka uvařila 22. 8. 2017 19:04 Kefírová bábovka s vůní skořice a medu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Babiččiny plněné rohlíčky: Křehké cukroví s máslovým krémem božsky chutná, důležité je předem správně připravit formičky
Brokolice má své skalní fanoušky i odpůrce. Ty druhé snadno přesvědčíte lahodným quichem nebo pečenými placičkami
Staré hrušky můžete využít nejen do koláče. Udělejte z nich lahodný med, pikantní čatní, výborné smoothie nebo omáčku k masu