Holka u plotny radí: Nastavovaná sekaná vyjde levněji a chutná výborně i druhý den, takhle ji děláme u nás doma
Kopřiva jako tajná zbraň pro vaši zahradu: Co všechno dokáže výluh z tohoto pálivého plevele a proč si ho doma kvasit
Handika uvařila 14. 1. 2020 00:59 Růžičková kapusta se slaninou 0 0 Ruzickova kapusta se slaninou. Okomentovat
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky
Jak na plněné moravské knedle s jahodami podle šéfkuchaře Honzy z restaurace Kamin. S perníkovým posypem chutnají skvěle
Nejlepší bublanina je nadýchaná, vláčná a nedrobí se. Stačí použít kvalitní suroviny a znát pár osvědčených rad a tipů