uvařila 27. 4. 2013 12:54
Dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 4. 2013 12:54
Dobrou chuť
plec vepřová, špenát čerstvý, sůl, pepř, česnek, cibule, olej olivový, olej slunečnicový, mouka hladká, máslo, koňak, smetana
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý