uvařila 27. 4. 2013 12:59
Příprava 1 - sepnutí masa + opékání v pekáčku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 4. 2013 12:59
Příprava 1 - sepnutí masa + opékání v pekáčku
plec vepřová, špenát čerstvý, sůl, pepř, česnek, cibule, olej olivový, olej slunečnicový, mouka hladká, máslo, koňak, smetana
Přidáno před 56 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Jak na velikonoční osení? Místo květináče je dejte do skořápky od vajíček. Tady je návod, jak na to!
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
V Aqualandu Moravia se odehraje noční show Souboj šéfkuchařů Ihnačák vs. Šubrt