uvařila 21. 9. 2010 18:17
naskládáme do pekáče a dáme do trouby...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 9. 2010 18:17
naskládáme do pekáče a dáme do trouby...
maso vepřové, cibule, slanina, rajče, paprika čerstvá červená, fazolky zelené, žampióny, brambory, rýže, protlak rajčatový, sádlo, koření provensálské, petržel, pažitka, pepř, sůl
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem
Královské chutě: Jindřich VIII. byl gurmán, na zámku měl 18 kuchyní a tyhle lahůdky pro něj připravovalo na 200 kuchařů!
Bramborové knedlíky natáhnou báječnou chuť od švestek i máku. Rozpuštěné máslo pak dovede pokrm do gastronomického nebe