uvařila 24. 2. 2013 13:51
foto řezu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2013 13:51
foto řezu
mouka hladká, cukr, ořechy, tuk hera, med, mléko, soda jedlá, vejce, máslo, salko, smetana zakysaná, cukr moučkový
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření
Cuketová marmeláda má pikantní chuť po zázvoru, lehce nahořklou po citronové kůře a důležité využití najdou i citronová jadérka
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin