Šťovíkovka – dokonalá polévka pro jarní dny: Je svěží, lehce nakyslá, ale díky bramborám tak akorát vydatná
Plněné papriky: Kombinace jemně kořeněného mletého masa a šťavnaté papriky v rajské omáčce skvěle chutná
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení
Taevita uvařila 13. 1. 2021 17:02 Žampionové (houbové) rizoto (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina) 0 0 Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek nám prozradil, kde se bude v létě koupat, co rád peče i proč je podle něj kuchyně „novým obývákem“
Egyptský faraon Tutanchamon si pochutnával na pečené gazele a červeném víně a doslova si ujížděl na sladkém