uvařila 24. 7. 2017 15:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 7. 2017 15:42
žampióny, cuketa, pórek, paprika čerstvá žlutá, brambory, kapie červená, sádlo, paprika sušená sladká, pyré rajčatové, mouka hladká, vývar zeleninový, koření houbová variace, chilli, sůl, pepř mletý, kmín celý, česnek
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
Pečená krůtí stehna budou křehká a štavnatá díky marinování, jemnou chuť a vůni jim dodá česnek a čerstvý rozmarýn
Jak správně uvařit brambory na salát: Důležitá je velikost brambor i hrnce a správný čas vaření, pak je výsledek skvělý