Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Lucie95 uvařila 7. 9. 2016 11:15 Zapečené hokkaido s cuketou, vejci a sýrem s vůní majoránky 0 0 Okomentovat
8 foto Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Sezona dýní je v plném proudu. Přinášíme stručný manuál sklízení, nakupování i skladování této podzimní zeleniny
17 foto Tereza z Peče celá země: Nejvíc mě baví technické výzvy, ve kterých nevím, jak má vypadat výsledek, říká