uvařila 8. 4. 2015 11:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 4. 2015 11:51
plec vepřová, žampióny, cibule, víno bílé, smetana na vaření, vývar masový, protlak rajčatový, kopr, máslo, olej, sůl, pepř mletý
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Soutěž MasterChef Česko vyhrála Slovenka Besky! Jakým jídlem porotu zaujala?
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém